Damesteam 1 Warnsveldse Boys is zondag kampioen geworden. Dit wordt komende zondag gevierd met een laatste wedstrijd en een gezellig feest. (Foto: Gerard Derksen)
Damesteam 1 Warnsveldse Boys is zondag kampioen geworden. Dit wordt komende zondag gevierd met een laatste wedstrijd en een gezellig feest. (Foto: Gerard Derksen)
Sport

Damesteam 1 Warnsveldse Boys kampioen

Warnsveld - Het vlaggeschip van de damesafdeling bij de Warnsveldse Boys heeft afgelopen zondag het kampioenschap in de vierde klasse zondag weten te behalen.

De groep bestaande uit 21 topmeiden heeft dit seizoen laten zien dat een goede sfeer de basis kan vormen voor een succesvol seizoen.

Afgelopen zondag moesten de dames naar Twello om tegen Activia te spelen. Een tegenstander waar men twee weken geleden nog van had verloren, met een voorsprong van 7 punten en nog vier wedstrijden te spelen. Bij twee overwinningen zou de buit binnen moeten zijn.

De wedstrijd tegen Activia wisten de dames verdiend met 0-2 te winnen. Dat zou betekenen dat men komende zondag thuis tegen Markelo kampioen zou kunnen worden. Maar toen druppelde het bericht binnen dat de enige overgebleven concurrent tegen de nummer laatst met 1-0 achterstond.

Aangezien ook deze wedstrijd in de buurt van Twello gespeeld werd, togen de dames massaal naar deze wedstrijd om daar de laatste 20 minuten te kijken, waarbij men misschien al wel deze zondag kampioen zou worden. Het gejuich was dan ook enorm toen de concurrent met 2-0 verloor en men afgelopen zondag het kampioenschap al had veiliggesteld.

Dit scenario had men niet voorzien, maar gelukkig waren de kampioensshirts al wel klaar Dus hebben de dames afgelopen zondag al een voorproefje genomen op het grote kampioensfeest dat men aankomende zondag wil gaan vieren.

Men nodigt iedereen uit om zondag 19 mei om 12.00 uur naar het sportpark te komen om de dames aan te moedigen in hun wedstrijd tegen Markelo. Waarbij de wedstrijd zal worden gehouden als een echte kampioenswedstrijd en waarbij men de meiden na afloop graag in het zonnetje wil zetten. Er zal dan ook een feestmiddag/avond worden gehouden in het clubhuis met muziek.

Meer berichten