Foto:

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Warnsveld

Warnsveld - De Albert Heijn in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld is tijdelijk gesloten. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en voorzien van het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen. De feestelijke heropening is op vrijdag 17 mei om 11.00 uur.

"Onze Albert Heijn wordt een flink stuk groter, in totaal maar liefst 2.700 vierkante meter", vertelt supermarktmanager Mark Bakker. "Daardoor krijgen we een lekker ruime winkel en een zeer uitgebreid assortiment. Bij binnenkomst zullen klanten worden verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Hierbij zal 'dry misting' opvallen, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven (zie bijgevoegde foto). Daarnaast kun je straks zelf vers sinaasappelsap tappen en in elke gewenste hoeveelheid je favoriete hagelslag kiezen."

Op zaterdag 18 mei is de Albert Heijn-hamster aanwezig in de winkel om met klanten op de foto te gaan en de heropening mee te vieren.

Het winkelteam staat in haar startblokken om klanten te mogen verwelkomen in de vernieuwde winkel vanaf vrijdag 17 mei om 11.00 uur.

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur. Zondag van 11.00 tot 21.00 uur.

Meer berichten