Sport

Almense avondvierdaagse

De Almense avondvierdaagse wordt gehouden van maandag 13 tot en met 16 mei. Een aantal weken later dan nromaal. Dit heeft te maken met de jubilerende muziekvereniging Juliana. Een intocht zonder begeleiding van Juliana is geen echte intocht, dus men heeft met alle plezier de avondvierdaagse een maandje verschoven.

De avondvierdaagse is geschikt voor jong en oud en van kinderwagen tot rollator. Iedereen die van wandelen en gezelligheid houdt kan meedoen. Het is een echt gezellig dorpsfamilieuitje. Men loopt met z'n allen door en om Almen. Zeker in deze tijd van het jaar waarin alles weer gaat bloeien en groeien, kunnen we extra genieten van al het moois dat Almen te bieden heeft. Misschien komt u wel op paden en wegen waar u nog nooit geweest bent.

De vierdaagse wordt gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. Start en finish is bij het voetbalveld. De laatste avond, 16 mei, is er een feestelijke intocht onder begeleiding van muziekvereniging Juliana om 19:30 uur vanaf het schoolplein via 'Allee Rosé' (Dorpsstraat) terug naar het voetbalveld.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wendy Ruiterkamp (0575) 43 36 85, maar ook per mail 4daagsealmen@gmail.com kunt u uw vragen kwijt.

Als u zich direct wilt opgeven, kunt u een inschrijfformulier per mail ontvangen. Het ingevulde inschrijfformulier kan in een dichte enveloppe samen met het inschrijfgeld worden ingeleverd op Whemerweg 6. Inschrijven kan tot en met woensdag 8 mei (deelnemers die zich inschrijven na 8 mei mogen wel meelopen, maar krijgen, in verband met het bestellen van de medailles, een medaille zonder jaartal en aantal keer meelopen uitgereikt).

Meer berichten