Elin, Bette en Jill
Elin, Bette en Jill (Foto: pr)

Zilver tijdens rythmische gymnastiekwedstrijd SZG

Zutphen - Zaterdag 20 april mochten Elin, Bette en Jill tijdens hun derde RG-wedstrijd in Twello weer laten zien waarvoor ze tijdens de trainingen hard werken.

Omdat deze zaterdag in het paasweekend valt en voor een aantal ook meteen de vakantie ingaat, deed Jolie vandaag niet mee. Daardoor kon Elin alleen haar individuele hoepeloefening laten zien en dat mocht ze ook nog eens doen als eerste in de wedstrijd! En dat deed ze prima. Ze haalde hiermee een mooie zesde plaats.

Bette mocht als derde de vloer op met haar hoepel en ook zij liet een mooie strakke oefening zien, deze werd beloond met de vijfde plaats. Als laatste van de SZG-gymnasten mocht Jill. Helaas had zij een beetje pech toen haar hoepel van de vloer stuiterde, maar ze herpakte zich prima en werd zevende.

Na een kleine pauze en vloerverkenning mochten Bette en Jill nog hun duo-oefening zonder materiaal laten zien. Deze werd beloond met een mooie tweede plaats en dus de zilveren medaille!

Helaas voor de meisjes geen doorstroming naar de landelijke wedstrijden maar voor een eerste wedstrijdjaar een mooie afsluiting.

Meer berichten