In de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit
In de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit (Foto: Albert Heijn/eigen foto)

Albert Heijn Warnsveld krijgt nieuwste winkelconcept

Warnsveld - De Albert Heijn in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld sluit zondag 5 mei om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn.

In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen. De feestelijke heropening vindt plaats op vrijdag 17 mei om 11:00 uur.

"Onze Albert Heijn wordt een flink stuk groter", vertelt supermarktmanager Mark Bakker. "Daardoor krijgen we een lekker ruime winkel en een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt straks bijvoorbeeld zelf vers sinaasappelsap tappen en in elke gewenste hoeveelheid je favoriete hagelslag kiezen."

De verbouwing van de Albert Heijn in Warnsveld maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zon 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Meer berichten