De broers Hans en Frank Reuver runnen sinds kort samen het allround Klusbedrijf  Klusservice Eefde-Gorssel
De broers Hans en Frank Reuver runnen sinds kort samen het allround Klusbedrijf Klusservice Eefde-Gorssel

Klusservice Eefde-Gorssel is uitgebreid

Eefde/ Gorssel - Klusservice Eefde-Gorssel is al ruim 13 jaar het klusbedrijf van Eefde en omgeving. Sinds kort is het een VOF en werken ze met z'n tweeën. Van ZZP klusjesman naar een tweemans bouwbedrijf, van kranen vervangen en gordijnen ophangen naar complete verbouw en renovaties van woningen. Een uitbreiding van werkzaamheden dus tijd voor een update.

In de afgelopen jaren is er van alles voorbijgekomen van lekkende kranen tot complete renovaties. Vroeger lag de nadruk op klussen in en om het huis nu richten ze zich meer en meer op kleinbouw, verbouw en renovaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbouwen van badkamers, zolders en het aanpassen van een nieuwe of bestaande woning naar uw wensen. Daarnaast kunt u ook bij ze terecht voor het bouwen van schuren, veranda’s en tuinhuisjes. De vennoten Hans Reuver en zijn broer Frank werken vanuit het principe ‘eerlijk werk voor eerlijk geld’. Met een achtergrond in management en sanitair en een passie voor verbouwen runnen ze nu samen het allround klusbedrijf. De naam is gelijk gebleven net als de kernpunten van het bedrijf: vertrouwen en kwaliteit.

Omdat de werkzaamheden van Klusservice Eefde-Gorssel voornamelijk plaatsvinden in een straal van 15 km rondom Eefde berekenen ze geen voorrijkosten. Het gebruikte materiaal wordt als vanouds nog steeds een op een doorberekend aan de klant. Daarnaast kunt u uiteraard rekenen op de betrokken service die u gewend bent en de alom bekende seniorenkorting van 10% is nog steeds van kracht. Vanwege de uitbreiding krijgt iedere opdrachtgever tijdelijk 10% (extra) korting op schilderwerk. Voor meer informatie kijk op onze website www.klusservice-eefde-gorssel.nl of bel Hans Reuver tel. 06 10350143, hij komt vrijblijvend bij u langs.

Meer berichten