Hanze Stars viert het kampioenschap van de Heren-1 met een speciale actie
Hanze Stars viert het kampioenschap van de Heren-1 met een speciale actie (Foto: Hanze Stars)
Sport

Herenteam 1 Hanze Stars kampioen

Zutphen - Dit weekend speelde Heren 1 de kampioenswedstrijd tegen GS Stars uit Elburg. De tegenstander, de nummer 2 in de competitie, had een overwinning nodig om play-offs af te dwingen, maar zover kwam het niet.

Het eerste kwart ging gelijk op, met scores over en weer. In het tweede kwart wisten de Hanze Stars wat afstand te nemen, wat leidde tot een voorsprong van 34-25 bij rust. In het derde én vierde kwart kwamen de GS Stars nog weer terug tot op 2 punten, maar de Hanze Stars waren op tijd weer bij de les. In het laatste deel van het vierde kwart vielen de punten ineens weer gemakkelijk en liepen de Hanze Stars snel uit naar een voorsprong van ruim 10 punten. GS Stars probeerde het nog wel, maar het verschil werd alleen maar groter. Uiteindelijk stond de eindstand 62-45 op het bord, waarmee het kampioenschap een feit was.

Speciale actie: Ben jij onze volgende kampioen?

Om het kampioenschap te vieren nodigen we je uit om ook te komen basketballen. Misschien ben jij wel onze kampioen van de toekomst!

Om kennis te maken met de basketbalsport kun je gratis komen meetrainen. Normaal beslis je na drie keer meetrainen of je lid wil worden, maar nu kun je tot het einde van het seizoen (1 juni) gratis meedoen. Daarna beslis je of je lid wil worden voor het komende seizoen. Kijk even op www.hanzestars.nl voor de tijden en meld je aan via een mailtje naar informatie@hanzestars.nl.

Meer berichten