Speciale clinics voor Buddy Obstacle Run

Zutphen - Speciaal voor alle mensen die heel graag aan de Buddy Obstacle Run op 29 juni in Zutphen willen meedoen maar het nog wel een beetje spannend vinden, geeft Marc Hoffman op 18 en 26 mei een clinic over hoe je dat nou aanpakt. Om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden kun je kiezen uit een familiegroep voor ouders/ begeleiders en kinderen, een groep voor de reguliere sporters en een groep voor buddy’s.

Wat mag men verwachten tijdens deze clinic? Marc neemt je mee langs het parcours en laat je enkele hindernissen oefenen en geeft uiteraard tips and tricks over het nemen van de hindernissen. Verder worden er oefeningen gedaan om straks zo fit mogelijk aan de start van de Buddy Run te verschijnen. Uiteraard ligt de nadruk in de Buddygroep op het samenwerken.

De indeling is als volgt:

09:00 uur familiegroep maximaal twaalf personen. Minimaal een ouder/ begeleider per twee kinderen. Hierbij zal er spelenderwijs een aantal oefening worden gedaan en zal men een aantal hindernissen van het parcours doen en uitleggen.

10:30 uur familiegroep maximaal twaalf personen. Minimaal een ouder/ begeleider per twee kinderen. Hierbij zal er spelenderwijs een aantal oefening worden gedaan en zal men een aantal hindernissen van het parcours doen en uitleggen.

12:00 uur 6/9 km lopers. Maximaal tien personen. Met deze groep loopt men het hele parcours en zal men bij de hindernissen uitleg en tips geven.

14:00 uur 6/9 km lopers. Maximaal tien personen. Met deze groep loopt men het hele parcours en zullen we bij de hindernissen uitleg en tips geven.

16:00 uur 6/9 km lopers en eventueel buddy's. Maximaal tien personen. Met deze groep loopt men het hele parcours en zal men bij de hindernissen uitleg en tips geven. Mocht dit een buddygroep worden dan zal de nadruk vooral op samenwerken liggen.

Aanmelden kan via info@buddyrun.nl Inschrijfgeld is 5 euro per deelnemer. Het inschrijfgeld komt ten goede aan de bestrijding van de fatale stofwisselingsziekte batten.

Meer berichten