The Backstop Party in Zutphen

Zutphen – Zutphen heeft weer eens muzikaal van zich doen spreken. Frank Ong-Alok bewerkte een nummer van soulzanger James Brown en nam er een clip mee op in Uffie's.

"The Backstop" werd daar gedanst door jong en oud. Ong-Alok trof een spontaan publiek bereid om op zijn nummer "The Backstop" mee te dansen. De drumloop is afkomstig uit het nummer "Funky Drummer" van James Brown's album "In the Jungle Groove" uit 1986.

De originele vocale samples "Ain't it funky" en andere exclamaties zijn van de Godfather of funk himself, James Brown. De overige vocalen, mouthbone, basgitaar en gitaar zijn door Frank zelf ingezongen en gespeeld. In de clip zijn de volgende muzikanten en andere personen te zien. Vocals en moves, Frank Ong-Alok. Bassguitar Orlando Milan. Cajon Beats, Erik Snellink. Keys, Wolfram Reisiger. Choreo and moves Heidy Tesink en Zutphens publiek. Video by Pim Helmich en Jan-Willem Schouten. Zaalgeluid en techniek werd verzorgd door Sergio Ong-Alok. Bar, Sabrine Wezendonk. De clip is te zien op Youtube onder de naamThe Backstop Party.
Meer berichten