Sociaal vrijwilligerswerk Nivon

Hall - Nivon Natuurvrienden is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het ABK-natuurvriendenhuis en het natuurkampeerterrein Het Hallse Hull, gelegen tussen Eerbeek en Hall.

Het ABK-huis biedt onderdak aan zestig personen, op individuele basis of in groepsverband. De gasten zorgen zelf voor hun eten en hun vrijetijdsbesteding. Het kampeerterrein telt honderd plaatsen en beschikt over een dagverblijf voor groepen.

Het beheer van huis en terrein gebeurt geheel door vrijwilligers. Momenteel zijn daar al velen voor actief, maar er is behoefte aan nieuwe aanwas en vooral aan huis- en terreinwachten.

De taken bestaan uit het ontvangen en inboeken van gasten, bieden van service, doen van klein onderhouds- en schoonmaakwerk en toezicht houden op een goed gebruik van huis en terrein. Er worden – in koppels van twee - diensten gedraaid van een weekend, een midweek of een hele week. Tijdens de diensten verblijven de beheerders in een eigen woonruimte.

Meer informatie over het Nivon en het vrijwilligerswerk wordt gegeven tijdens een kennismakingsbijeenkomst op zondag 28 april van 14.00 tot 16.00 uur in het ABK-huis, Hallseweg 12, Hall. Er zijn dan ook al actieve huis- en terreinwachten aanwezig.

Voor meer informatie en aanmelding: Frans Hijman, 06 – 37 40 88 27, frans.hijman@outlook.com .

Op nivon.nl is uitgebreide informatie over Nivon en haar activiteiten te vinden.

Meer berichten