Sport

Qey Invest hoofdsponsor van De Aspergerally 2019!

Zutphen - Op 25 mei wordt voor de derde keer de Zutphense Aspergerally gereden voor het goede doel. Ook dit jaar gaat de volledige opbrengst weer naar Stichting Leergeld. Een stichting die als missie heeft het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.

Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving. Door deze kinderen niet buiten te sluiten, wordt bovendien voorkomen dat de maatschappij er later duur "leergeld" voor gaat betalen.

Een bedrijf met grote maatschappelijke betrokkenheid en die dit initiatief een warm hart toedraagt is Qey Invest uit Wichmond. Qey Invest is een investeringsmaatschappij die investeert in zakelijke dienstverlening, groothandel, productie, agri-food en industrie.

Qey Invest wil ook dit jaar weer hoofdsponsor zijn van de Aspergerally, omdat zij als lokale organisatie maar met een landelijk bereik, graag iets voor de medemens willen doen, zonder er zelf beter van te worden. Het maatschappelijke belang staat bij Qey Invest hoog in het vaandel en Stichting Leergeld past daar goed bij; voorkomen van sociale uitsluiting en kinderen laten genieten van hun jeugd.

De aspergerally is een prachtig evenement omdat het de bijdrage aan het goede doel combineert met een mooie rit door onze prachtige achterhoek. Voor de deelnemers een heerlijke ontspannen dag uit, waarbij niemand weet hoe de route verloopt en waar de rit eindigt. Het eindpunt is altijd een bijzondere plek waar iedereen weer samenkomt en biedt een mooi moment voor de gezamenlijke afsluiting met een goede maaltijd.

Waarom meedoen aan deze rally?

Oprichter Koos Jager van onze sponsor Qey Invest is rotarian in hart en nieren én vanaf het begin betrokken bij dit asperge-evenement. Hij kan goed verwoorden wat het zo speciaal maakt eraan mee te doen: het is een prachtig evenement, omdat je via Rotary bijdraagt aan het mooie goede doel, maar tegelijkertijd ook met elkaar van de mooie Achterhoek kunt genieten. Aan het einde is het altijd een gezellig culinair samenzijn, waarbij iedereen contact kan leggen met andere enthousiaste en bijzondere mensen.

Meedoen is nog steeds mogelijk! Voor een bedrag van 195 euro krijgt u een volledig verzorgde en verrassende dag voor 2 personen all-in! De opbrengst van de dag komt volledig ten goede aan Stichting Leergeld.

Aanmelden is mogelijk via www.aspergerally.nl

Meer berichten