Lieke Eliza en Sira
Lieke Eliza en Sira (Foto: WSV Warnsveld)
Sport

WSV turnster door naar finales

Warnsveld - Zondag was de derde en laatste plaatsingswedstrijd voor de turnsters van WSV. Deze werd gehouden in Doetinchem. Na deze plaatsingswedstrijd werd bekend gemaakt wie door mocht naar de finale.

Door naar de finale zijn: Emma Kolbeek en Bente Bloem.

Wedstrijd 1: instap D2

Sophie straalman: 17e geworden

Bente Bloem: 3e geworden

Emma Kolbeek: 5e geworden

Sophie heeft een zeer nette brug oefening geturnd deze wedstrijd. Bente wist haar handstand platval bij de sprong deze wedstrijd te verbeteren. En Emma wist deze wedstrijd opnieuw op de balk te blijven zitten met de koprol. Ook heeft zij een zeer nette oefening op de vloer geturnd.

Wedstrijd 2: pupil 1, D2

Feline Strijdveen: 19e geworden

Leonie Rouweler: 23e geworden

Feline en Leonie hadden allebei als doel om deze wedstrijd alles op de balk alleen te doen. Zij hebben allebei dit doel weten te behalen en hebben allebei een zeer nette wedstrijd geturnd.

Wedstrijd 3:

Eliza Berger, kwam deze wedstrijd uit in de categorie jeugd 2 supplement G. Eliza wist haar doel bij de sprong te behalen en wist deze wedstrijd met plank te springen. Zij is deze wedstrijd 21e geworden. Lieke Beser en Sira Hoekman kwamen uit in de categorie pupil 2, D2. Lieke en Sira wilde allebei bij de brug het doel ophurken behalen. Het was even spannend omdat het soms met het in turnen niet lukte, maar het is ze allebei gelukt! Ook op de balk wisten de turnsters een zeer nette oefening neer te zetten. Lieke is 26e geworden en Sira 27e.

Meer berichten