Sport

Ledenwerfactie Tennisvereniging de Hoven

Zutphen - Zaterdag 6 april is de eerste competitiedag op het tennispark aan de Molenweg in de Hoven. Op deze dag kunnen tevens belangstellenden, die interesse hebben in de tennissport, kennis maken met het tennispark, de club en de tennisleraren.

Vanwege de unieke ledenwerfactie biedt TV de Hoven hen maar liefst twee maanden tennis en vier professionele tennislessen aan voor slechts 50 euro.

Gedurende deze maanden gratis lidmaatschap worden rackets ter beschikking gesteld. De deelnemers zorgen zelf alleen voor goed sportschoeisel. De lessen zullen worden gegeven in de periode voor de zomervakantie

De ledenwerfactie zal middels een paar duizend flyers, die huis aan huis zullen worden bezorgd, onder de aandacht worden gebracht.

Belangstellenden zijn op 6 april welkom op het tennispark De Hoge Tonge tussen 14.00 en 16.00 uur. Wel graag uiterlijk 2 april aanmelden via secretariaat@TVdeHoven.nl Daar kan ook nadere informatie worden gevraagd. Uiteraard kan ook onze website worden bezocht: www.tvdehoven.nl

Tennisvereniging de Hoven

De vereniging is opgericht in 1981 en heeft haar thuisbasis in de Zutphense wijk de Hoven.op het tennis park aan de Molenweg.

Het park beschikt over vijf kunstgrasbanen en er kan gedurende het hele jaar worden getennist. Uiteraard ook 's avonds, dankzij de aanwezige optimale verlichting.

Op het park bevindt zich ook de gezellige kantine van de vereniging, waar het voor en na het tennissen goed toeven is.

Naast recreatief tennis, neemt de club ook deel aan tenniscompetities en worden er onderlinge competities gespeeld.

Meer berichten