Feline en Maura
Feline en Maura (Foto: wsv)
Sport

Teams WSV Warnsveld bij ONK Acro

Warnsveld - Drie acroteams van WSV Warnsveld deden zaterdag mee aan de ONK Acro.

Als eerste mochten de E-juniorenteams. Nandi, Floor en Quinty lieten zien dat ze de laatste weken hard hebben getraind. Ze lieten hun mooiste oefening van het seizoen zien. Volgens WSV werd dit met een wat laag cijfer beoordeeld. Ze werden vijftiende.

Daarna waren Nikita, Ilona en Fera. Hun oefening ging iets te snel, waardoor ze een aftrek kregen. Met deze mooie oefening werden de meiden elfde.

Na lang wachten mocht het D-jeugdduo Felyne en Maura. Na een val bij het ingooien van toss salto, zat de schrik er goed in bij de meiden. Dus gespannen stonden de twee klaar voor de oefening. Door die spanning hebben de meiden een wisseltruc gedaan met de onderdelen waar ze aftrek voor kregen van 0.30. Ondanks deze wisseling behaalden ze een tweede plaats met maar 0.01 verschil op de nummer 1.

Felyne en Maura gaan naar halve landelijke finale die plaatsvindt in het weekend van 17/ 18 mei. Met alle andere meiden gaat men weer hard voor het volgend seizoen trainen.

Op dezelfde dag deden ook Chris en Tim mee aan de finalewedstrijd heren turnen in Putten. Chris in niveau instap 20 en Tim in jeugd 17. Trainster Wilma heeft ze daarbij begeleid. Beide jongens waren op van de zenuwen waardoor ze geen medaille behaalden. Maar wel weer al hun oefeningen laten zien in een spannende finalewedstrijd wat al heel knap is!

Ook de dames van de jazzdans zijn in actie geweest. De meiden van juf Grietje hebben goed gepresteerd bij de voorronde jazzdance in Almelo.
De oudste selectiegroep werd eerste en de jonge selectie haalde een keurige tiende plaats. Helaas was deze plaats net niet goed genoeg. Ze hebben zich op 0.02 punten net niet geplaatst voor het NK. Wel mogen ze allemaal terugkijken op prachtige voorrondes.

Meer berichten