Oude tijden herleven met Dorus

Eefde - Het was prachtig om te zien hoe Derk te Riet, afgelopen 19 maart, in de huid kroop van Dorus voor de gasten van de Zonnebloem Gorssel in het Hart in Eefde. Zonnebloem Gorssel bestaat uit de vijf kerkdorpen; Gorssel, Eefde, Epse, Almen en Harfsen.

Bekende sketches en liedjes kwamen voorbij zoals: De Marine - Als ik wist dat je zou komen en Poessie Mauw.

Het publiek werd constant betrokken bij de liedjes door Dorus. Er is veel meegezongen en gelachen.

Deze gezellige middag werd afgesloten met een kop soep en een heerlijk broodje kroket. En tevreden ging iedereen weer naar huis.

Zoals wellicht bekend bezoeken de Zonnebloemvrijwilligers gasten met een fysieke beperking en houden zij (kleine) activiteiten en uitstapjes. De komende activiteit is een boottocht over de IJssel op 7 mei. Komende zomer brengt menj nog een bezoek aan de Cactus Oase in Ruurlo en wordt er een high tea gehouden in Vorden.

Kent u mensen in uw omgeving die plezier kunnen beleven aan onze activiteiten? Schroom je niet en neem contact op met onze voorzitter Tineke Kummeling, tel. 0575-433531. Misschien is het ook iets voor u om als vrijwilliger voor de Zonnebloem te werken en gasten te bezoeken of eventueel in een commissie activiteiten te organiseren? Ook dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Voor meer informatie over de Zonnebloem en onze activiteiten kunt u terecht op www.zonnebloem.nl/gorssel

Om de activiteiten betaalbaar te houden, kunt u ons steunen door o.a. loten te kopen voor de nationale zonnebloemloterij. Van elk verkocht lot gaat € 1,50 naar onze eigen afdeling en komt ten goede aan de activiteiten. Hierover wordt u te zijner tijd geïnformeerd in de huis-aan-huisbladen.

Meer berichten