Bornhof en Anne Flokstraschool werken samen voor NL Doet

Zutphen - Met vrijwilligers van het Bornhof en leerlingen en docenten van de Anne Flokstraschool heeft men de schouders eronder gezet.

De jeu de boules baan in de binnentuin van het Bornhof is door de leerlingen van de Anne Flokstraschool onder handen genomen. Er stond erg veel onkruid op de baan. Maar vele handen maken licht werk. De jeu de boules baan is weer onkruid vrij en klaar voor gebruik.

De vrijwilligers van het Bornhof hebben met een sopje de tuinmeubels schoon gemaakt zodat wij weer kunnen genieten van de binnentuin als de zon gaat schijnen.

Het geheel is in stijl afgesloten met een gezamenlijke lunch. Kortom: een productieve en smakelijke ochtend.

De leerlingen van de Anne Flokstraschool gaan de komende weken de binnentuin verder verzorgen om te leren in de praktijk als onderdeel van het vak Groen.

Wanneer het weer het toelaat kan de jeu de boules baan weer gebruikt worden door iedereen die dat wil. De baan is bereikbaar via het Buurtcentrum van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Aan het gebruik van de baan zijn geen kosten verbonden. En indien gewenst is het mogelijk om een consumptie op eigen kosten te gebruiken in het Buurtcentrum.

Meer berichten