Foto:

Veranderingen bij vrouwenkoor Chic en Shanty

Brummen - Sinds het begin van dit jaar heeft vrouwenkoor Chic en Shanty nieuwe muzikale begeleiding. Na een intensieve zoektocht, werd het koor tijdens een toevallige ontmoeting, en geheel onverwacht, een cadeautje in de schoot geworpen in de persoon van pianiste Annet Strijland.

Na een avond kennismaken, waren zowel dirigent Merel Harkink als ook de koorleden het er over eens dat Annet de juiste persoon was. Annet voelt zich inmiddels helemaal thuis en vindt het een feestje om het koor op de piano te begeleiden. Daarnaast mag het koor zich verheugen in een behoorlijke belangstelling. Maar liefst tien nieuwe koorleden hebben zich in anderhalf jaar tijd gemeld en daarmee staat het aantal leden nu op 38.

Tijdens een druk bezochte ledenvergadering op 27 februari werd er afscheid genomen van Anki Wortel als penningmeester. Na zeven jaar deze functie in het bestuur te hebben vervuld, waren er woorden van dank voor de zeer prettige samenwerking en de accurate wijze waarop zij haar taak vervulde. Het bestuur liet een en ander vergezeld gaan met bloemen en een diner bon. Ada Hulleman werd bereid gevonden om als nieuwe penningmeester toe te treden tot het bestuur. Alle leden waren akkoord. De rest van de agenda werd goed en vlot doorlopen. Na sluiting werd onder het genot van een hapje en drankje nog een uurtje gezellig nagepraat en mogen we rustig stellen dat 2019, voor wat het koor betreft, heel plezierig en goed van start is gegaan.

Meer berichten