Anja en Erik Klompenhouwer zijn gastvrouw en heer van De Bronckhorsthoeve.
Anja en Erik Klompenhouwer zijn gastvrouw en heer van De Bronckhorsthoeve. (Foto: Bronckhorsthoeve )

Bronckhorsthoeve biedt beleving

De ligging is prachtig, de ontvangst altijd gastvrij en het eten van uitstekende kwaliteit. De Bronckhorst Hoeve in Brummen is een uitgelezen locatie voor een verjaardag, familiefeest, bedrijfsuitje, teambuilding of bruiloft. De eventlocatie in het mooie buitengebied van Brummen, leent zich uitstekend voor de ontvangst van groepen, zowel particulier als zakelijk.

Door Leo Polhuys

BRUMMEN - Eric en Anja Klompenhouwer namen ruim vier jaar geleden De Bronckhorst Hoeve over en runnen hun bedrijf met verve. ''Fijn om te zien dat onze gasten het naar hun zin hebben,'' zegt Anja. ''Een verblijf bij ons is echt een beleving. Hier deel je je mooie momenten met anderen''.

Ingrijpend verbouwd

De Bronckhorst Hoeve is destijds ingrijpend verbouwd. De vier binnenruimtes en de bijzondere buitenlocatie in de tuin met appelbomen bieden plaats aan kleine of grote gezelschappen, die bijvoorbeeld een familiefeest of jubileum vieren. Verder zijn er twaalf gastenkamers voor bijvoorbeeld een tweedaagse training. Zakelijke gasten houden trainingen, heisessies, teambuildingbijeenkomsten of personeelsfeesten met vergaderfaciliteiten zoals gratis wifi, geluidsapparatuur en professionele presentatiemiddelen. Zakelijke klanten komen vaak uit het hele land. De Bronckhorst Hoeve heeft eigen parkeergelegenheid en ligt op nog geen tien minuten lopen van NS station Brummen. Voor personeelsfeesten en bedrijfsuitjes zijn er leuke originele concepten met proeverijen, workshops en activiteiten. Een "alles in één organisatie" zodat je helemaal wordt ontzorgd. De Hoeve is een officiële trouwlocatie. Aanstaande bruidsparen komen uit een brede regio en vieren hun huwelijksdag met ceremonie, receptie, diner, feest en eventuele overnachting. De Brummense evenementenlocatie is geheel rolstoeltoegankelijk en alle seizoenen geopend.

Belangrijkste kenmerk van De Bronckhorst Hoeve is de persoonlijke gastvrijheid. Anja: ''Als mensen vanaf de parkeerplaats aankomen, staat er altijd iemand bij de deur om ze welkom te heten en de jas aan te nemen. Gasten waarderen die persoonlijke aanpak enorm. Ook stelt men het erg op prijs dat we geen cateraar inhuren maar werken vanuit onze eigen professionele keuken en uitsluitend gebruikmaken van dagverse ingrediënten, streekgebonden en veelal biologische producten. Het goede en kwalitatief hoogstaande eten is echt een visitekaartje. Op ons buitenterrein verzorgen we regelmatig BBQ's of foodfestivals met "live cooking" en we spelen in op al het moois van elk seizoen". De onlangs gehouden Open Inspiratiedagen voor particulieren trokken 150 mensen.. ''Zij konden onze locatie bekijken en kregen alle uitleg. Geweldig dat wij zoveel belangstellenden hebben ontvangen. We mochten 25 aanvragen van geïnteresseerden noteren .'' Voor aanstaande bruidsparen is er vijfmaal per jaar een open dag . www.bronckhorsthoeve.nl

Meer berichten