deelnemers Digisterker
deelnemers Digisterker

Cursus Digisterker

Gorssel - De Bibliotheek helpt je op weg met computer en internet. In april is er de gratis cursus Digisterker. Ditmaal in de Bibliotheek Gorssel.

Vier lessen over DigiD en online zaken regelen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: een DigiD aanvragen en gebruiken, informatie zoeken op overheidswebsites, de berichtenbox bij Mijn Overheid en digitale veiligheid. Na deze cursus kunnen mensen zelfstandig gebruikmaken van de online dienstverlening van bijvoorbeeld de gemeente Lochem en de Belastingdienst.

De lessen zijn op dinsdag 2, 9, 16 en 23 april van 18.30 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Gorssel. Twee docenten van de Bibliotheek begeleiden de groep van maximaal tien personen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al kunnen omgaan met de computer en het internet. Deelname aan de cursus Digisterker is gratis. De Bibliotheek zorgt voor een cursuslaptop en alle deelnemers ontvangen een uitgebreid werkboek.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij de bibliotheekbalie, telefonisch, via e-mail of via de website. Contactgegevens en meer informatie over Digisterker zijn te vinden op www.graafschapbibliotheken.nl.

Meer berichten