Koninklijke onderscheiding voor Paul Bunkers

Vorden - Uit handen van burgemeester Marianne Besselink heeft Paul Bunkers uit Vorden dinsdagavond 12 maart een koninklijke onderscheiding ontvangen Dit gebeurde tijdens een feestelijk moment in de ledenvergadering van de Harmonie Vorden in het Kulturhus in Vorden.

Paul Bunkers is sinds 1975 secretaris en organisator van diverse activiteiten van de Harmonie Vorden. Daarnaast is hij vanaf 2002 actief als penningmeester en lid van de commissie Touring en sinds 2015 commissielid Veteraanmotoren van de HAMOVE in Hengelo. Hij organiseert voor deze commissies onder andere 4x per jaar tourritten en rallyritten en is actief tijdens de jaarlijkse offroad- en wegraces. In 2014 werd hij lid van de programmacommissie van het Kulturhus. In deze hoedanigheid draagt Bunkers bij aan de programmering, verzorgt de pr en communicatie en verleent hand- en spandiensten bij de meeste activiteiten van het Kulturhus.

Bunkers heeft zich geruime tijd op bijzondere wijze voor de samenleving ingespannen. De aard, duur, diversiteit, maatschappelijke betekenis en uitstraling van zijn activiteiten hebben tot de koninklijke onderscheiding geleid: Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer berichten