Sport

Nieuw in Steenderen: Zwemles Plus, Zwemles Volwassenen en Vroege Vogels

Steenderen - De voorverkoop op zwembad Steenderen is gestart. Het buitenbad Burg. Kruijffbad loopt vaak voorop met zwemlessen en zwemsporten en maakt dat dit jaar weer waar met nieuwe onderdelen als Zwemles Plus en Zwemles voor Volwassenen. De vorig jaar gestarte professionele Borstcrawlcursus en Ouder-en-Kind zwemmen zijn ook gebleven. Daarnaast krijgt het zwembad een zwemochtend voor Vroege Vogels.

Nieuw zwemlesaanbod

Zwemles Plus is bedoeld voor kinderen die behoefte hebben aan meer individuele aandacht, bijvoorbeeld kinderen met autisme of ADHD, kinderen die snel last hebben van te veel prikkels / korte spanningsboog. Het is ook geschikt voor kinderen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Zwemmen is heerlijk en we gunnen het iedereen. Zwemles voor Volwassenen is voor mensen vanaf 18 jaar die alsnog willen leren zwemmen of als kind zwemmen hebben geleerd maar het niet goed meer durven.

Vroege Vogels op vrijdag

Nieuw dit jaar in Steenderen is het zwemmen voor Vroege Vogels op de vrijdagochtend vanaf 7 uur; lekker banen trekken op vroege ochtend in het extreem warme zwemwater van 28/29 graden.

Aquajoggen wordt dit jaar vervangen door Aquasporten; Aquasport biedt een breder aanbod, hieronder valt naast aquajoggen bijvoorbeeld ook total body fit. De succesvolle zwemsporten Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO) en Trimzwemmen blijven ook gewoon.

Zwemlessen

Uiteraard is iedereen ook weer welkom voor het ZwemABC en Zwemvaardigheid; vorig jaar zwommen er maar liefst 65 kinderen succesvol af in Steenderen. Het warme zwemwater, gedegen zwemles en de gunstige prijs trekken veel mensen naar het buitenbad. Inschrijfformulieren zijn af te halen in de sporthal of te downloaden op de website. Meer info: www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten