Meldpunt openbare ruimte: eenvoudig, 24/7 én digitaal

Brummen/Eerbeek – Kapotte lantaarnpaal, een losse stoeptegel of zwerfvuil? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u eenvoudig aan ons door: via de Fixi app, via de Fixi-website of telefonisch. Samen zorgen we voor een schone en veilige leefomgeving.

Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld het wegdek, een prullenbak of een speeltoestel? Meld het ons. Ook als het gaat om rondslingerend afval, vernielingen, omgewaaide bomen of takken op de weg. Binnen twee werkdagen laten wij u weten wat er met uw melding gebeurt. Wij proberen een klacht/melding zo snel mogelijk af te handelen. Daarbij worden eerst de meldingen opgepakt die een direct gevaar voor de gezondheid, veiligheid of openbare orde zijn. Minder dringende zaken plannen we in of worden aan een externe partij uitbesteed.

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken:

via de Fixi app, via de gemeentelijke

website of telefonisch.

Via de Fixi app

Download allereerst de Fixi app via de Appstore of Google Playstore. Vul daarna eenmalig uw persoonlijke gegevens in en maak uw melding. Voeg eventueel een foto van de situatie toe

Via de website

Via www.brummen.nl/melding kunt u snel en gemakkelijk een melding aan ons doorgeven. U komt daarmee automatisch in Fixi uit. Op de kaart in Fixi ziet u de andere meldingen die al in afgelopen periode in de gemeente Brummen zijn gedaan. U heeft geen account nodig om een melding te doen. Wilt u wel een account? Log dan even in via de Fixi app of Facebook. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van uw melding? Geef dan uw mailadres door. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar. Deze gebruikt men alleen voor de afhandeling van uw melding.

Bellen

Ook kunt u uw melding telefonisch doorgeven. Bel in dat geval met ons klantcontactcentrum via (0575) 56 82 33. Uw melding wordt dan door één van onze medewerkers in Fixi gezet. Als u uw mailadres doorgeeft, wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van uw melding.

Vertrouwelijke meldingen

U kunt via Fixi ook vertrouwelijke meldingen doen, die niet op de openbare kaart worden getoond. Bijvoorbeeld als de melding tot u als persoon te herleiden is en u dat niet wilt. Zet daarvoor het vinkje bij 'deel mijn melding op de openbare kaart' uit.

Meer berichten