Gewijzigde opzet Vordense Zomerfeesten

Vorden - Voor de komende Vordense Zomerfeesten hebben de Commissie Zomerfeesten, gemeente Bronckhorst, organiserende Vordens Horeca en V.O.V. in nauw overleg besloten het over een andere boeg te gooien.

Allereerst zal het evenement een week later plaatsvinden dan voorgaande jaren en wel op 25 tot en met 27 juli . Redenen hiervoor zijn de (te) grote concurrentie van de Zwarte Cross, toenemende regel- en wetgeving, beveiliging en beschikbaarheid van mens en materiaal.

Bovendien zijn er verregaande plannen om het evenement te verhuizen vanuit het dorpscentrum naar het parkeerterrein op 'de Bleek'. Momenteel zijn de betrokken partijen druk in overleg hoe dit terrein kan worden omgetoverd tot een sfeervol evenemententerrein waardoor het centrum van Vorden voor alle winkeliers en Horeca toegankelijk blijft. Ook levert het een aanzienlijke besparing op qua afzetting en beveiliging.

Op het evenemententerrein zijn plannen voor een grote megatent en diverse (kermis)attracties. Gestreefd wordt om diverse doelgroepen met sfeer en programmering
zich op het terrein te laten thuisvoelen. Ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. Tevens is de commissie Vordense Zomerfeesten nog op zoek naar commissieleden die zich willen
inzetten om deze, best wel, ingrijpende wijzigingen tot een succes te maken.

Voor meer info en de laatste ontwikkelingen volg je ons op Facebook www.facebook.com/VordenseZomerfeesten

Meer berichten