Eerste speeltoestel in Trefpark

WARNSVELD - Op maandag 18 februari rond 9.00 uur zal het eerste speeltoestel in het Trefpark in Warnsveld worden geplaatst. Het gaat om een hangbrug van 4 meter.

Dankzij een bijdrage van de gemeente Zutphen wordt de plaatsing van het toestel mogelijk gemaakt. Medio maart zal een mooie houten picknicktafel een plek krijgen in het park.

De picknicktafel kon worden aangeschaft door de gulle donaties van omwonenden van het Trefpark. Langzamerhand wordt het park steeds aantrekkelijker gemaakt om te spelen en om elkaar te ontmoeten.

Er zullen het komende jaar verschillende activiteiten worden gehouden om het park levendig te houden. De eerste activiteit staat op zaterdag 16 maart gepland. Dan is er een onderhoudsmiddag in het Trefpark. Het doel is om met elkaar het Trefpark op orde te maken voor het komende seizoen. Vanaf 13.30 tot 16.00 uur zal men samen de handen uit de mouwen steken en gaat men opruimen, schoffelen, bladeren wegscheppen, en andere onderhoudswerkzaamheden doen.

De Trefparkcommissie is op zoek naar mensen, jong en oud, die graag een handje willen komen helpen. Koffie, thee en limonade staan klaar. Neem graag je eigen tuingereedschap mee, zodat men lekker aan het werk kan.
 

Meer berichten