De koks met Luuk Nikkels. Restaurant De Pauw in Warnsveld is geheel vernieuwd. (Foto: Gerard Kiezebrink)
De koks met Luuk Nikkels. Restaurant De Pauw in Warnsveld is geheel vernieuwd. (Foto: Gerard Kiezebrink) (Foto: Gerard Kiezebrink)

De Pauw: 'Voor onze gasten is het een complete beleving'

Restaurant en zalen de Pauw blijft in handen van de familie Nikkels. Gerrit Nikkels gaat genieten van zijn leven, en heeft het stokje overgedragen aan zijn neef Luuk Nikkels.

Door Gerard Kiezebrink

Warnsveld - Iedereen kent De Pauw uit Warnsveld wel, want wie heeft er niet de mooie herinneringen van feesten die daar zijn gehouden.

Het restaurant-wijnbar-zalencentrum is gelegen aan de Rijksstraatweg in Warnsveld. Twee jaar geleden is De Pauw getroffen door een grote brand, maar inmiddels is deze horecagelegenheid weer helemaal up to date.

Gerrit Nikkels opende afgelopen jaar samen met zijn neef Luuk Nikkels. Maar vorige maand is de ondertekening geweest bij de notaris en is Luuk nu eigenaar. Hij heeft eigenlijk een totaal ander inzicht en wil zich meer specialiseren. Zo is onder meer de kaart compleet vernieuwd met leuke gerechten voor ieder wat wils, waar de beleving van de gast centraal staat. Ook aan de opmaak van de gerechten is veel aandacht gegeven.
“Onze gasten die gebruik maken van onze gelegenheid is het een complete beleving,“ vertelt Luuk. De gasten die een hapje en een drankje komen doen kunnen genieten van de grote open keuken, waar de gerechten worden klaargemaakt. Dat geeft toch een hele andere sfeer en gezelligheid, want dat wil Nikkels laten zien en uitstralen in zijn horecagelegenheid.
In de prachtige grote open keuken zijn de koks goed zichtbaar en kunnen bezoekers zien hoe het eten wordt klaargemaakt.
Ook de feestzaal van de Pauw is totaal veranderd, vergroot en gemoderniseerd. “We gaan meer met onze feestzaal doen,“ zegt Luuk. "Want er gaan meer feesten en partijen worden gehouden." De Pauw bestaat zo'n 60 jaar en in het verleden werd de feestzaal heel veel gebruikt. Daar gaat Nikkels weer de draad mee oppakken, met onder meer diverse arrangementen, buffetten en feestavonden. Ook werkt De Pauw al samen met Stichting Fluisterboten, en wil Nikkels meer gaan inspelen op evenementen.

depauwwarnsveld.nl

Meer berichten