Sport

WSV Warnsveld in actie

Warnsveld - Acro van WSV Warnsveld heeft mooie resultaten behaald bij de derde plaatsingswedstrijden. Zaterdag 9 februari was de derde plaatsingswedstrijd in Genemuiden en daar zijn weer twee mooie podiumplekken voor de WSV acromeiden behaald.

Als eersten mochten Nikita, Ilona en Fera in de E- junior. De meiden lieten een mooie oefening zien en het was duidelijk te zien dat ze meer gewend waren om samen op de vloer te staan. Met deze mooie oefening haalden ze eindelijk voor de twee onder partners hun super verdiende bronzen medaille.

De derde wedstrijd waren e-senioren en de d-jeugd. Als eerste mocht het trio Sharon, Dewi en Nienke. Hun dans was mooier als vorige wedstrijd en ze werden daarmee vierde. Supergoed gedaan, helaas net naast het podium. Daarna mochten Milou en Evi. Het inturnen ging niet best, maar de dames wisten met wat spanning een hele mooie oefening te laten zien en werden daarmee elfde.

Daarna mochten Reshma en Britt hun oefening laten zien. Deze ging ook erg goed en ze behaalden een keurige negende plaats.

Als allerlaatste mocht D- jeugd-duo Felyne en Maura. Hun oefening was iets minder strak als eerste wedstrijd. Wel lieten ze een hele mooie toss salto zien en hun oefening werd met geweldige zilveren mediale bekroond.

Nu nog even in spanning afwachten welke teams er doorgaan naar de oost Nederlandse kampioenschappen.

Dansers

Ook de dansers van WSV Warnsveld kwamen in actie; afgelopen zaterdag was het tijd voor de allereerste wedstrijd van het seizoen voor de twee jazzdance selectiegroepen van juf Grietje. Ze hebben allemaal goed gedanst en de jongste selectiegroep behaalde daarmee een mooie vierde plek. De oudste selectiegroep behaalde een keurige negende plek in het sterke deelnemersveld op de Oost Nederlandse Kampioenschappen in Almelo. Een mooi resultaat voor de dansers en Grietje van den Hof.

Meer berichten