The New Conrad Miller Trio
The New Conrad Miller Trio

Toetsenist Jan Akkerman speelt in Uffie's

Zutphen - Op dinsdag 19 februari komt toetsenist Coen Molenaar, bekend van de Jan Akkerman band met zijn eigen trio optreden bij It’s Time for Jazz in de gewelvenkelder van Uffie’s.

Onder de naam “The New Conrad Miller Trio” speelt hij samen met bassist David de Marez Oyens en drummer Enrique Firpi. Het trio wordt in de pers steevast aangeduid als één van de beste en avontuurlijkste jazztrio’s van Nederland. Hun album “Sounding Silence” is zowel op cd als op vynil LP verkrijgbaar. Jan Akkerman zelf schreef er over dat deze muziek een genot is voor het hart de oren en de ziel. Ook de bekende Amerikaanse trompettist Randy Brecker laat zich lovend uit over dit Trio. En n.a.v. al deze mooie recensies en quotes leverde het hen een mooie tournee op door landen als Duitsland en Polen. Nu komen ze naar Zutphen om ook hier te laten horen hoe hoog hun kwaliteit op het muzikale vlak ligt. Coen Molenaar is ook producer, componist en docent aan het Haarlems conservatorium. Naast het spelen in de band van gitarist Akkerman nam hij als sessiemuzikant ook albums op met o.a. Do, Chris Hinze, Brown Hill en Tristan.

Het publiek mag een mix verwachten van Latin, Jazz, Neo Soul, Fusion en Funk. Kortom een intense band met krachtige muziek in al zijn opvattingen. Aanvang is om 20.30 uur en de Toegang is vrij. Donaties zijn welkom. Dit concert valt onder een plusconcert waarbij een extra donatie van het publiek wordt gevraagd. Uffie’s ligt aan de Houtmarkt 71 in Zutphen.

Meer berichten