De Paloma's zorgen gelijk voor een feestsfeer wanneer ze komen optreden.
De Paloma's zorgen gelijk voor een feestsfeer wanneer ze komen optreden. (Foto: )

Kom lekker ouderwets feesten met De Paloma's

Toporkest De Paloma's treedt zaterdag 9 februari om 21.00 uur op in zalencentrum De Nieuwe Aanleg in Almen.

Almen - Neem zes vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken èn die graag oude tijden weer laten herleven! De tijd dat de piratenzenders ruisend door je radio kwamen en dat 'Veronica komt naar je toe deze zomer', nog vanaf een piratenboot werd uitgezonden. Je was op bezoek bij je opa en oma en uit de radio in de bijkeuken klonk een krakend mono of misschien nét stereo geluid. Dat stond toen nog in de kinderschoenen!

Nummers van onder meer Corry en de Rekels, The Sunstreams, George Baker, The Cats, Frank Ferrari en De Slijpers. Toporkest De Paloma's neemt je met liefde mee terug naar die goeie olde tied! Al die nostalgische liedjes komen dankzij De Paloma's weer opnieuw tot leven.

Loop de polonaise op De Slijpers uit Parijs of wals mee op de klanken van De Zangeres Zonder Naam en laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger werk ten gehore zal brengen.

Het belooft een geweldig mooi feest te worden waar ook Hein Migchelbrink van de Spitfires een muzikale bijdrage levert.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de zaal € 12,50. Voorverkoopadressen zijn: De Nieuwe Aanleg Almen, Drogisterij Peinemann in Eefde, Eetcafé De Hoek in Gorssel.

Meer berichten