Foto:
Sport

ZVV Be Quick naar zaterdagcompetitie

Zutphen - Met ingang van het seizoen 2019 - 2020 gaat het prestatievoetbal bij Be Quick naar de zaterdag. Een nieuwe koers en dus ook een nieuwe trainer. Vanaf het nieuwe seizoen is John van Beukering aangesteld als nieuwe hoofdtrainer bij Be Quick.

Naast uiteraard het doorontwikkeling van de eerste selectie is, de ontwikkeling van de jeugd een belangrijk uitgangspunt van zowel Be Quick als van John van Beukering. John heeft naast zijn actieve voetballoopbaan in het betaalde voetbal (oa Vitesse, de Graafschap en Feyenoord) ervaring als trainer opgedaan bij diverse clubs.

Het team waarover hij de scepter gaat zwaaien, is momenteel mede-koploper in de zaterdag derde klas. Spelers in het huidige eerste zondagelftal, wordt de gelegenheid geboden om toe te treden tot dit team. Zij die dit niet wensen, gaan komend seizoen bij Be Quick op recreatieve basis verder.

In de komende tijd zal John van Beukering zich nader introduceren binnen Be Quick en gesprekken voeren met staf en spelers om te komen tot een nieuwe selectie voor het aankomende seizoen.

Meer berichten