Vernieuwd restaurant 'de Berkel' is warm hart voor St. Elisabeth

Zutphen - Al sinds de week voor kerst genieten bewoners van St. Elisabeth van de maaltijden, dranken en welzijnsactiviteiten die door Allerlei Gastvrij in het volledig nieuw ingerichte restaurant worden geserveerd en georganiseerd. Op dinsdag 12 februari om 15.00 uur verrichten Arjen Jongstra, directeur-bestuurder van Ons Huis en Albert Verschuren, directeur van Allerlei Gastvrij, de officiële openingshandeling. Daarmee zijn (buurt)bewoners weer een stap dichterbij het Wonen met een plus!

Na het vertrek van de welzijnstak van Sutfene is de nieuwe samenwerking met Allerlei succesvol van start gegaan. De nieuwe dienstverlener is verantwoordelijk voor diverse diensten, catering en coördinatie van activiteiten die binnen het Wonen met een plus worden aangeboden.

"We hebben gezocht naar een partij die kon voldoen aan de wensen van bewoners en die van ons. Continuïteit van de dienstverlening was daarbij het uitgangspunt. In Allerlei Gastvrij hebben we deze partner gevonden", aldus Arjen Jongstra van Ons Huis.

Allerlei Gastvrij is al verantwoordelijk voor woon-, welzijns- en serviceconcepten op meer dan 50 locaties in Nederland.

Vanaf 12 februari is het restaurant voor iedereen in de gemeente Zutphen – en daarbuiten – toegankelijk. Ontmoeten en verbinden zijn de centrale thema's.

Het restaurant aan de Geweldigershoek 39 is dagelijks geopend van 9:30 uur tot 16:00 uur. Reserveren is mogelijk en kan via of via e-mail: sintelisabeth@allerleiontzorgd.nl of direct bij de gastvrouw op locatie.

Meer berichten