Foto: A. Ilbrink

Lets Zutphen informeert belangstellenden

Op 13 februari om 19.30 uur bent u welkom op de informatie-avond van Lets Zutphen. Het aantal leden groeit naar boven de 100, waaronder ook gezinnen en er kunnen nog meer bij. Ook belangstellenden uit de omgeving van Zutphen zijn van harte welkom.

In januari was het aantal geïnteresseerden zo groot dat er wel drie informatie-avonden nodig waren om iedereen duidelijke uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Lijkt het u goed idee het nieuwe jaar een extra, duurzame boost te geven? Kom dan kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee en laat u informeren. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na aanmelding via mailadres info@letszutphen.nl krijgt u een welkomstmail met bevestiging en het adres van de informatie-avond. Zie ook de website www.letszutphen.nl

Hoe kijkt een nieuw lid tegen Lets Zutphen aan? Men vroeg het Mei Lan Tan. Sinds twee maanden is zij lid van Lets Zutphen. Van te voren proefde ze de sfeer op een open vrijdagochtend in de Proeflokalen en werd samen met haar partner lid. Het lidmaatschap van Lets Zutphen is voor haar één van de manieren om na een verhuizing naar Zutphen hier te integreren. Het Lets systeem van uitruil van diensten en spullen werkt met nappen, een eigen betaaleenheid. Dat mensen elkaar wederzijds helpen en her te gebruiken goede spullen gunnen zonder dat er geld aan te pas komt trekt haar aan. Het bracht haar nu al naast nieuwe contacten een houten ladekastje, spelletjes en een koeltas op. Daar tegen over maakte ze een salade met gekarameliseerde walnoten voor de gezellige kerstbrunch, gaf advies over zelf zuurdesem brood bakken en past ze nu en dan op een hondje dat niet goed alleen thuis kan zijn. Dat haar alles goed wordt uitgelegd door ervaren Lets maatje Marjan vindt ze heel prettig. 

Meer berichten