Pjotr
Pjotr (Foto: Musea Zutphen)

Workshop rappen van uitblinker Pjotr

Zutphen - Op zondag 3 maart om 13.30 uur geeft Pjotr een hele leuke en actieve workshop rappen, speciaal voor kinderen van 10 tot 14 jaar en voor jongeren vanaf 15 jaar in het Stedelijk Museum Zutphen.

Over Pjotr Pjotr is een Zutphense rapper en hiphop-artiest met een positieve boodschap, hij weet als geen ander hoe je een sterke tekst schrijft en hoe je deze goed rapt. Tijdens deze workshops krijg kids en jongeren de kans om met hulp van Pjotr een eigen rap te maken. Pjotr zal helpen met het schrijven van teksten en het rappen op een beat. Met een ijzersterke live-show in de Melkweg wist Pjotr Most Wanted 2018 te winnen en is hij met recht een Zutphense Uitblinker. -

Praktische informatie Waar: Stedelijk Museum Zutphen Investering: € 10,00 (exclusief toegang tot de Musea Zutphen) De workshop voor kids is van 13.30 tot 14.30 uur. De workshop voor jongeren van 15.00 - 16.00 uur Aanmelden is noodzakelijk via: info@museazutphen.nl. Hierbij geldt: als u niets hoort, bent u aangemeld. U krijgt geen bevestiging. Als u zich heeft aangemeld maar toch niet kunt komen, wilt u zich dan afmelden per mail? Dank u wel.

Meer berichten