Vrijwilligers Zutphen gratis naar film

Zutphen - Vrijwilligerswerk, het wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Maar dat is het niet. Vrijwilligers zijn voor veel organisaties onmisbaar. Ook de gemeente Zutphen heeft veel waardering voor mensen die werken als vrijwilliger. De gemeente bedankt daarom eenmaal per jaar inwoners uit Zutphen en Warnsveld die zich belangeloos inzetten voor een ander.

Dit jaar worden vrijwilligers als blijk van waardering uitgenodigd voor een film in Cinemajestic aan de Dreef 8 in Zutphen. Namens de gemeente Zutphen houdt de Vrijwilligerscentrale van Perspectief Zutphen twee filmmiddagen op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari. Aanvang 15.30 uur.

Er staan twee mooie films op de planning (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen van filmmaatschappijen): De roadmovie Green Book en de komedie Instant Family. U kiest zelf welke film uw voorkeur heeft. Er is een beperkt aantal plekken per film.

Aanmelden is noodzakelijk en kan, zolang er plek is, vanaf donderdag 17 januari tot uiterlijk 6 februari. Men behandelt alle aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Aanmelden kan via de volgende link: www.vrijwilligerscentrale-zutphen.nl/vrijwilligerswerk/waardering.html

Heeft u niet de beschikking over internet of komt u er niet uit? Dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale: 0575 596296 (tijdens openingstijden: maandag t/m donderdag 09.00 – 15.00 uur en vrijdag 09.00 – 13.00 uur). Voor meer informatie kunt u ook hier terecht.

De films
Green Book is een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter en concertpianist. Ze reizen in 1962 samen van Manhattan naar het zuiden van Amerika. Het tweetal zal geconfronteerd worden met racisme en andere gevaren, maar ook met onverwachte menselijkheden en humor. Ze zullen hun verschillen aan de kant moeten schuiven om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Instant Family: Als Pete en Ellie een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z'n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten. Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen.

Meer berichten