Foto:

PJG Toneel Empe komt met blijspel Wat een peerdespul

Empe - De laatste weken voor de uitvoering van het blijspel 'Wat een peerdespul' zijn ingegaan. De teksten zitten al goed in de hoofden van de spelers en de verschillende typetjes worden meer uitgewerkt, er wordt hard gewerkt om weer een schitterend decor neer te zetten; de spreekwoordelijke puntjes worden op de 'i' gezet.

Het stuk speelt zich af op de boerderij van de gebroeders Siebring. Klaas Siebring is veeboer en zijn broer Geert ziet meer in paarden. Klaas is het daar niet mee eens. Als Geert toch zijn zin doordrijft, met medewerking van Evert, hun knecht, barst op een dag de bom. De broers gaan ieder hun eigen weg op de boerderij en er komen steeds bijzondere gasten aan bij de boerderij. Dit leidt tot verwarring en hilariteit bij zowel publiek als spelers.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van de voorstellingen in 't Oortveld te Empe. Op zaterdagavond 2 februari begint het stuk om 20.00 uur. Op zaterdag 9 februari wordt het stuk twee keer gespeeld. 's Middags begint het stuk om 13.30 uur en 's avonds om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Belangrijk om te weten is dat sinds dit jaar de kaarten voor de avonduitvoeringen alleen online verkocht worden. De kaarten kosten 7,50 euro per stuk en kunnen besteld worden via de website www.pjgtoneelempe.nl. De kaartverkoop gaat erg hard vol = vol. Aarzel dus niet en bestel snel de kaarten voor een avond plezier.

Kaarten voor de zaterdagmiddag kunnen, net als voorgaande jaren aan de deur gekocht worden.

Meer berichten