Overgangsconsulente gaat vrijwillig door

Zutphen - Op mijn website heeft u al kunnen lezen dat ik na 18 jaar gestopt ben met mijn praktijk als verpleegkundig overgangsconsulente.

Naast mijn werkzaamheden als wijkverpleegkundige heb ik altijd met genoegen gewerkt als overgangsconsulente, omdat ik al die jaren altijd nieuwsgierig ben geweest naar het proces van de overgang (menopauze) bij vrouwen.

Als verpleegkundig overgangsconsulente had ik dagelijks vrouwen in mijn praktijk die wilden weten of ze al in de overgang zijn en wat ze aan hun klachten zouden kunnen doen. Ik informeerde, adviseerde en begeleide vrouwen voor en tijdens de overgang.

Ik wil mijn activiteiten en interesse echter nog niet helemaal loslaten en wil voorlopig doorgaan met mijn diensten als overgangsconsulente, maar dan als vrijwilligster.

Dit vanaf 1 januari 2019. Ook omdat ik nog regelmatig e-mails of telefoontjes krijg met vragen over de overgang of andere vragen rond de gezondheid.

Dus ook voor ander gezondheidgerelateerde vragen kunt u bij mij terecht.

Voorlopig blijft mijn website dan ook nog in de lucht en kunt een afspraak maken. Hiervoor vraag ik wel een vrijwillige bijdrage voor de onkosten die blijven. Zoals het onderhoud van de website, virusscanner, ruimte, papier en postzegels.

Blijkt hier geen behoefte voor te bestaan, dan zal ik de website uit de lucht halen en geheel stoppen.

In mijn wachtruimte heb ik nog diverse folders en andere informatie liggen ter inzage of om mee te nemen.

Kom gerust langs, maar wel graag eerst even contact, want als gepensioneerde ben ik wel regelmatig op stap.

Rest mij om al die vrouwen (en mannen) te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en wellicht tot ziens.

José la Croix, overgangsconsulente.

Toverstraat 7, 7223 LN Baak, 06-25514067, www.joselacroix.nl joselacroix@kpnmail.nl joselacroix.blogspot.com

Meer berichten