Wie helpt mee vogelhuisjes maken voor creatieve kindermiddagen?

Warnsveld - 'De kinderen van Warnsveld en Leesten helpen de vogels de winter door'. Daarom zoekt men handige doe-het-zelvers voor het maken van vogelhuisjes voor de creatieve kindermiddagen in de voorjaarsvakantie in 't Warnshuus.

De vogels hebben het moeilijk in deze tijd van het jaar. De signalen zijn dat de vogelstand afneemt in deze periode. 't Warnshuus in Warnsveld wil daarom met de creatieve kindermiddagen in de voorjaarsvakantie de vogels centraal stellen.

Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari kunnen de kinderen van 6 -12 jaar op een leerzame en creatieve wijze kennis vergaren over het wel en wee van de (tuin)vogels. Er wordt voorgelezen en gezongen over de ijsvogel, de kinderen gaan kleuren, vogelmobiels maken en op verschillende creatieve manieren het thema vogels uitbeelden.

Men zoekt een aantal handige doe-het-zelvers die simpele voederhuisjes en voederplateaus kunnen maken die de kinderen later zelf kunnen bewerken om mee te nemen naar huis.

Wilt u helpen om het mooie thema vogels over te brengen op de kinderen? Mail dan naar henk.steinvoort@warnshuus.nl of bel 0575 – 522796.

Meer berichten