Specsavers Zutphen spaart heel 2019 voor scoutinggroep Jan van Riebeeck

Zutphen - Een goed begin van het nieuwe jaar voor Scoutinggroep Jan van Riebeeck. Voor dit lokale goede doel wordt vanaf januari 2019 een jaar lang gespaard in Specsavers Zutphen.

Elk jaar zet Specsavers Zutphen voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij voor een lokaal initiatief. Dit jaar mochten de medewerkers van elke winkel een lokaal initiatief uitzoeken die zij graag een financieel steuntje in de rug wilden geven.

Dit is alweer de negende spaarronde van Stichting Specsavers Steunt. Alle Specsaverswinkels in Nederland sparen elk jaar voor een goed doel uit de omgeving. "Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat de donaties erg welkom zijn. Als winkel kunnen we op deze manier bijdragen aan het belangrijke werk van lokale initiatieven voor de gemeenschap. We verheugen ons daarom niet alleen op het sparen voor Scoutinggroep Jan van Riebeeck maar ook op het vergroten van de naamsbekendheid van Scoutinggroep Jan van Riebeeck in Zutphen", aldus Zobeir Farid, Winkelpartner.

Meer berichten