Broederenkerk Zutphen
Broederenkerk Zutphen (Foto: J. de Haas van Dorsser)

Loopbaanspreekuur

Zutphen - Na het succes van het loopbaanspreekuur afgelopen november en december heeft het LoopbaanCollectief Oost in overleg met de bibliotheek van Zutphen besloten dit kosteloze spreekuur nogmaals aan te bieden.

De loopbaanprofessionals van LoopbaanCollectief Oost bieden jou in de periode van 5 tot en met 26 februari, elke dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur, nogmaals mogelijkheid tot een gesprek van 45 minuten over je loopbaan. Dit vrijblijvende loopbaangesprek van 45 minuten met een loopbaanprofessional vindt plaats in de Bibliotheek van Zutphen, Broederenkerkplein 2.

In dit gesprek kun je bijvoorbeeld sparren over wensen en ideeën, nieuw te zetten stappen, belemmeringen of beperkingen, of praktische tips en informatie over een actuele kwestie in je loopbaan of werksituatie. De gesprekken zijn met name bedoeld voor mensen die een baan hebben.

Aanmelden/ een afspraak maken kan per e-mail. Geef in de mail alvast kort aan wat de vragen zijn, aangevuld met een actueel cv. Er wordt dan contact opgenomen voor een afspraak.

mail@loopbaancollectiefoost.nl

Meer berichten