Foto:

Nieuw boek van Klaartje van Setten

Warnsveld - Het boek Onder sterren van Klaartje van Setten uit Warnsveld verschijnt woensdag 9 januari.

Het is een boeiend en smeuïg inkijkje in de wereld van de jetset, tegen de adembenemende, romantische achtergrond van de Zwitserse bergen.

Als Josefien op een dag een brief krijgt van gravin Victoria, de tante van haar ex Jean, heeft ze nog geen idee hoezeer die haar leven zal veranderen. Victoria zoekt een beheerder voor haar luxe chalet in Zwitsersland. Aan haar neefje Jean, man van twaalf ambachten en dertien ongelukken, wilze het niet toevertrouwen. Josefien, die met haar twee kinderen midden in het centrum van Amsterdam woont, droomt van rust en ruimte, en grijpt de kans, niet gehinderd door enige ervaring of voorkennis.

Het chalet blijkt hoog op een berg te liggen, vlak bij het mondaine skioord Crans-Montana. Vanwege zijn luxe en privéligging is het bij uitstek geschikt voor verhuur aan exclusieve gasten: van Arabische prinsen en onderwereldfiguren uit Rusland, tot filmsterren en 'keurig' getrouwde zakenmannen vergezeld door hun met privéjets ingevlogen callgirls. Josefiens gebrek aan ervaring in combinatie met dehoge standaard van haar gasten leidt vaak tot hilarische enbloedstollende taferelen. Ondertussen proberen Josefien enhaar kinderen in te burgeren in de stugge lokale dorpsgemeenschap, wat op zijn zachtst gezegd niet meevalt.

Meer berichten