Onderweg in Italië.
Onderweg in Italië. (Foto: Cees de Boer)

Informatiebijeenkomst pelgrims op pad

Zin in wandelen of fietsen naar Rome of Santiago, maar nu op zoek naar praktische informatie en ervaringen of wil je graag jouw ervaringen met anderen delen? Kom dan zaterdag 9 februari van 11.00 tot 15.00 uur naar een speciale huiskamerbijeenkomst in Zutphen.

Cees de Boer uit Zutphen heeft zelf ervaring in wandelen naar Rome en Santiago. Een aantal anderen in fietsen en wandelen. Samen wisselen ervaren lopers en fietsers ervaringen en tips uit en worden vragen van geïnteresseerden beantwoord.

Mede afhankelijk van de vragen besteedt men onder meer aandacht aan: foto’s en verhalen van wandelaars/ fietsers; Pelgrimsroutes door Europa; Op zoek naar inspiratie; Het pelgrimspaspoort en lidmaatschap van pelgrimsverenigingen; Wandelen of fietsen; Bagage en uitrusting; Overnachten, in herberg, b&b, camping, klooster of parochiehuis; Binnen jouw budget; Kaarten, boekjes en gebruik gps; Op zoek naar een maatje, alleen op pad of met een groep; Verder op zoek naar nadere informatie: beurzen, internet, boeken, maatcontact.

Bij meer dan twaalf deelnemers wijkt men uit naar een andere ruimte. Voor lunch, koffie/ thee en misschien een ruimte deelt men de kosten met een bijdrage.

Graag in verband met de catering en benodigde ruimte opgeven bij: Cees de Boer: ceesjpdeboer@gmail.com of telefoon 06-51112960.

Meer berichten