Verzameld bewijsmateriaal Levend Cluedo.
Verzameld bewijsmateriaal Levend Cluedo. (Foto: Scouting IJsselgroep)

Scouting IJsselgroep en Kompasnaald luiden nieuw jaar in met boerenkool

Gorssel - Op zaterdag 5 januari hebben Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald het nieuwe jaar ingeluid met een boerenkoolmaaltijd. Na de gezamenlijke maaltijd stond er Levend Cluedo op het programma.

MacBeth, koning der Schotten, was woest. Er waren twee moorden gepleegd in zijn slot IJsselsteyn. Aan de welpen en scouts de belangrijke taak om deze moorden op te lossen. Bij verschillende activiteiten konden bewijsstukken verzameld worden. Het bleek dat de ene moord gepleegd was door Dzjengis Khan met een bak babi pangang op het gouden toilet. De andere moord was gepleegd door Miley Cyrus met een bos rode rozen in de frituurkamer. Het was een frisse maar wel fantastisch leuke middag!

De leiding van beide groepen heeft voor aankomend jaar weer vele leuke en uitdagende programma’s op de agenda staan zoals diverse kampen, katapulten maken, koken op houtvuur en meer. Is uw zoon of dochter avontuurlijk en houdt hij/ zij wel van een uitdaging? Je kunt altijd een keer mee komen kijken, daarnaast heeft men zaterdag 2 februari een vriendjes- en vriendinnetjesmiddag voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar.

De activiteiten zijn op het terrein van de Scouting aan de Kwekerijweg 5 in Gorssel. Opgeven is niet nodig.

Wilt u meer informatie over onze groepen? Kijk dan op www.scouting-ijsselgroep.nl. Heeft u een vraag over de vriendjesmiddag? Mail uw vraag dan naar welpen@scouting-ijsselgroep.nl.

Meer berichten