Gratis adviesspreekuur conflicthantering in Zutphen

Zutphen - Conflicten. Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Op het werk, in het bedrijfsleven, met de buren of binnen de eigen familie. Meestal erg vervelend en vermoeiend. In veel gevallen zijn deze (juridische) geschillen ook nog eens erg kostbaar. Gelukkig zijn er manieren om snel en duurzaam zelf je conflicten op te lossen met behulp van een deskundige op het gebied van conflicthantering.

Bent u (of iemand uit uw omgeving) in conflict met een persoon of instantie en wilt u een oplossing? Heeft u advies of verwijzing nodig bij vervelende kwesties die uit dreigen te lopen op een rechtszaak of escalatie? Gaat u scheiden en vraagt u zich af of mediation daar helpend bij kan zijn?

Vanaf 1 januari biedt Borninkhof Mediation aan de Piet Heinstraat 11 in Zutphen elke vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur een gratis adviesspreekuur aan binnen gezondheidscentrum Vijverstaete in Zutphen. Iedere inwoner van de gemeente Zutphen (en omstreken) kan zich hier vrijblijvend melden voor hulp en advies. Instanties die tegen conflictgerelateerde vraagstukken aanlopen zijn eveneens van harte welkom.

De gesprekken zijn laagdrempelig en strikt vertrouwelijk, u bespreekt uw kwestie met een MfN geregistreerd mediator die zich aan strenge gedragscodes dient te houden.

Deze deskundige zal u van raad en daad voorzien en u zal merken, u kan zelf méér dan u aanvankelijk dacht. U mag natuurlijk zo binnen wandelen, de koffie staat altijd klaar, maar wilt u zekerheid of eerst uw kwestie aan ons voor leggen, stuur dan vooraf alvast een e-mail naar info@borninkhof-mediation.nl of bel op 06-13931734.

www.borninkhof-mediation.nl

Meer berichten