Zutphenaren spelen mee in Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen

Zutphen –Inwoners van Zutphen uit postcodegebied 7206 zijn zondag 9 december te zien in de nieuwe gameshow 'Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen'.

Veertig inwoners wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de show, gepresenteerd door Martijn Krabbé.

De Zutphenaar die in de eerste ronde het best presteert gaat samen met vier kandidaten uit andere Nederlandse plaatsen door naar de volgende ronde. Daar beginnen de kandidaten aan hun weg door het programma. Het doel? Een hoofdprijs die kan oplopen tot één miljoen euro.

De vijf kandidaten moeten vier 'werelden' overwinnen door het juist beantwoorden van meerkeuzevragen. De ene keer bevinden de kandidaten zich in de wereld van de Olympische Spelen, waar zij vragen krijgen voorgeschoteld over bijvoorbeeld Nederlandse medaillewinnaars en termen uit de judosport. De volgende keer wanen ze zich midden in Parijs waar zij vragen voor hun kiezen krijgen over beroemde kunstwerken in het Louvre of over de nummer 1-hit van Kenny B.

Winnen met je wijk
Degene die de vier werelden overwint, plaatst zich voor de finale. In die finale moet de kandidaat wederom vier werelden zien te veroveren om zijn geldprijs te kunnen verzilveren.Voor de wijkgenoten in het publiek blijft het ook tot het einde toe spannend. De aanwezige deelnemers uit de wijk van de finalist delen de helft van het gewonnen bedrag met elkaar.De Zutphenarennemen het deze keer op tegen deelnemers van de Postcode Loterij uit Amsterdam, Bergen op Zoom, Oosterblokker enSint Michielsgestel.

De uitzending van 'Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen' met daarin de inwoners vanZutphen is zondag 9 december van 21.30-23.00 uur bij RTL 4 te zien.

Meer berichten