Pianostemmer Jack van Dodewaard
Pianostemmer Jack van Dodewaard

Het Klavier schenkt piano aan de Jazz

Zutphen - Jack van Dodewaard, pianostemmer, restaurateur en handelaar doneert een piano aan It’s Time for Jazz. Tevens neemt hij het onderhoud en stemmen voor zijn rekening.

"Ik ben van mening dat wanneer iemand zo’n gebaar maakt richting jazzminnend Zutphen het niet onopgemerkt mag blijven," vindt Frank Ong-Alok. "Jack is een vakman maar ook een ontzettende muziekliefhebber. Zijn bedrijf Het Klavier in Vorden is al jarenlang een erkende plek voor vele pianisten die gebruik maken van zijn diensten. Van Dodewaard leeft zijn passie en geeft het ook door aan hen die bij hem in de leer komen. Een man met het muzikale hart op de juiste plaats."

Op 15 december zal de piano bezorgd worden bij Eetcafé Uffie’s. Dan zal de piano nog naar de kelder gedragen moeten worden. "Daarvoor zijn we nog op zoek naar een paar sterke armen die willen helpen dit veilig te doen."

Men kan zich aanmelden via e-mail fttp@planet.nl of even bellen met Frank Ong-Alok. Organisator van de wekelijkse Jazzavonden die vanaf 18 december onder de naam It’s Time for Jazz in de gewelvenkelder van Uffie’s zullen worden voortgezet. De Wijnhuistoren heeft het programma grandioos tussentijds opgevangen maar de locatie werd alweer snel te krap voor het al maar toenemend aantal mensen dat de vrijtoegankelijke klasse jazzconcerten willen bezoeken.

Voor meer info belt men met: 06-44404952.

Meer berichten