Laptops voor computerclub van KansPlus in Gorssel

Gorssel - Witteveen+Bos Raadgevende ingenieurs hebben in samenwerking met McVelsen IT Solutions laptops aan de computerclub van KansPlus in Gorssel geschonken.

KansPlus is een landelijk belangennetwerk dat zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. In Gorssel verzorgt de afdeling Zutphen al jarenlang eens per twee weken de Computerclub in de Everdinahof.

De computers van de club zijn enorm verouderd en het steeds installeren en weer opruimen aan het eind van de avond vergt veel tijd. Nu biedt het ingenieursbureau Witteveen+Bos de oplossing en heeft vijf laptops aan de Computerclub geschonken. Deze computers zijn verouderd voor het ingenieurswerk, maar nog prima geschikt voor de Computerclub. Vervolgens heeft McVelsen IT Solutions uit Gorssel de laptops voorzien van een besturingssysteem en de inrichting verzorgd.

Begeleider gezocht

De computerclub zoekt nog wel een nieuwe begeleider op de maandagavond één keer in de veertien dagen van 19.15 tot 20.15 uur in de Everdinahof. Heeft u belangstelling neemt u dan contact op met Carolien van Poecke, telefoon 06-53766451, of e-mail depoeckes@hetnet.nl.

Meer berichten