Jaap Konig van de Voedselbank Zutphen, schut de hand van Patrick van den Brink.
Jaap Konig van de Voedselbank Zutphen, schut de hand van Patrick van den Brink. (Foto: Maarten van Kranenburg)

Sint Deelt Uit aan de Voedselbank

Zutphen - De Voedselbank krijgt dit jaar extra hulp en wel van niemand minder dan Sinterklaas. Met de actie ‘Sint Deelt Uit’ krijgen gezinnen met kinderen die worden ondersteund door de Voedselbank een mooi speelgoedpakket van Sinterklaas.

De actie is opgezet door ondernemers Patrick van den Brink (Lutim) en Maarten van Kranenburg (Makra Media). “Wij willen als ondernemers graag iets doen voor de maatschappij en daarom hebben wij ‘Sint Deelt Uit’ opgezet.”

Lutim, een Reclamestudio uit Zutphen en Makra Media, een Media Productiebedrijf uit Duiven, werken veel samen en kwamen zo op het idee. “Wij hebben zelf ook kinderen en met deze actie willen we gezinnen die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven.”

De pakketten gevuld met speelgoed, gesponsord door ondernemers, worden afgeleverd bij Voedselbank Zutphen. Zij zorgen ervoor dat de cadeaus terechtkomen bij de gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbank.

Mocht er geld over zijn na de actie, wordt dit volledig gedoneerd aan de Voedselbank Zutphen.

‘Sint Deelt Uit’ wordt ondersteund door Mepal, Artech Rubber, Bluegreen Electronics en Werk & Zorgboerderij Cortenoever.

Ook u kunt meehelpen om van de actie een groot succes te maken!

Voor meer informatie:

www.sintdeeltuit.nl

Meer berichten