Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Laatste fase opheffingsuitverkoop Juwelier Slotboom

Zutphen - Juwelier Slotboom aan de Nieuwstad 64 in Zutphen start de laatste fase van de opheffingsuitverkoop en verhoogt de kortingen.

Na een turbulente periode kijkt men met tevredenheid terug op de eerste fases van de opheffingsuitverkoop en danken ze de klanten voor de vele hartverwarmende reacties.

Het 170-jarig gerenommeerd juweliersbedrijf gaat ophouden te bestaan. Hiermee verdwijnt voor velen een begrip uit Zutphen en omgeving. De kortingen gaan nog één keer omhoog, de prijzen omlaag. Er is nog steeds keuze uit onder meer prachtige diamantsieraden, mooie gouden en zilveren sieraden, parelcolliers, relatieringen, Trollbeads, horloges, horlogebanden, klokken, zilveren en verzilverde kinder- en geschenkartikelen.

Kortingen tot en met 90 procent in de etalage en gehele winkel, niet online. Persoonlijke bestellingen, opdrachten en reparaties worden nog steeds uitgevoerd.

De zaak is gesloten op donderdag 8 november in verbande met totale herindeling van etalage en vitrines. Vrijdag 9 november start de laatste fase van de opheffingsuitverkoop.

www.juwelierslotboom.nl

Meer berichten