Dirk Scheele komt met zijn voorstelling naar de Hanzehof in Zutphen.
Dirk Scheele komt met zijn voorstelling naar de Hanzehof in Zutphen. (Foto: )

Dirk Scheele laat stofzuigers tot leven komen in Hanzehof

Kinderpopster Dirk Scheele speelt 4 november om 11.00 uur zijn muzikale familievoorstelling Huis-, tuin- en keukenavonturen (2+) in Theater De Hanzehof in Zutphen.

Zutphen - Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd's, dvd's en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is met ruim 1,5 miljoen views per maand heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In de zomer van 2018 was Dirk te zien op het witte doek met zijn eerste bioscoopfilm Op stap met Dirk Scheele. Dirk: 'Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!'

www.hanzehof.nl

Meer berichten