Foto: Natasja Bekkers

Verrassende smaken op Groot Brandenborch

Vorden - Boerderij Groot Brandenborch doet mee aan de EKO-week. Van 8 tot 14 oktober organiseren EKO-ondernemers in het hele land activiteiten in hun winkel, restaurant of op hun erf.

,,Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag organiseren wij een proeverij met telkens weer andere producten. Hiermee willen we ons verhaal achter het EKO-keurmerk vertellen. EKO-ondernemers werken namelijk niet alleen biologisch, ze verrichten ook aanvullende inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan meer biodiversiteit, minder energie en meer dierenwelzijn", vertel een woordvoerder.

Op alle openingsdagen tijdens deze EKO week is er rond de klok van 14.00 uur telkens weer iets anders lekkers te proeven.
In de boerderijwinkel is een ruim assortiment voorhanden van eigen rund-, varkens- en kippenvlees, rauwe melk, diverse zuivelproducten waaronder kaas van eigen melk en verse groente en fruit. Ook is er een assortiment droogwaren en leuke geschenkartikelen.

De boerderijwinkel is deze week open op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en op zaterdag 10.00 – 14.30 uur. Graag tot ziens in onze winkel! Natasja Bekkers en Arjan Wijnstra

Meer over de extra inspanningen van EKO boeren: www.eko-keurmerk.nl/eko-week

Boerderij Groot Brandenborch
Brandenborchweg 1
7251 MA VORDEN
tel: 0575 559261 / 06 51 423744
www.grootbrandenborch.nl

Meer berichten