Herfstbustocht door de Achterhoek

ZUTPHEN - De boswachter van Geldersch Landschap Kasteelen neemt liefhebbers zaterdag 13 oktober mee met de bus door de Achterhoek. De tocht gaat via Zutphen naar De Radstake in Heelweg. Hier kunnen niet-treinreizigers ook aanha

Via Aalten rijdt de bus naar het buurtschap deHaart om bij de museumboerderij van familie Te Bokkel te genieten van het boerenleven in vroeger tijden. Daarna wordt de tocht vervolgd naar Winterswijk Ratum. In dit tegen de Duitse grens gelegen gebied zal men enkele fraaie oude Scholtenboerderijen zien. Ook de bekende steengroeve kan men op een afstand bekijken.

De tocht gaat dan naar Restaurant Bekendelle in Het Woold voor een lunchbreak. Via Bredevoort gaat de tocht terug naar De Radstake voor een hapje en een drankje.
Tot slot brengt de bus de reizigers weer naar Zutphen.
Deze busexcursie is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Rollators kunnen wel mee, maar u moet wel in staat zijn om enkele stukken te lopen.

Start: om 09.00 uur vanaf station Zutphen uitgang de Mars (achterzijde) of om 9.45 uur vanaf de parkeerplaats van De Radstake, Twenteroute 8, 7055 BE Heelweg.
Einde om 16.15 uur (Radstake) en 17.00 uur (Zutphen).
Deelname: 59,00 euro, Donateurs Geldersch Landschap Kasteelen 54,00 euro.
Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen of (026) 355 25 55.
Informatie: Frits de Bruijne, telefoon 06 - 53 680 644.

Meer berichten